Momofuku Milk Bar in New York City.
Bakery and dessert bar extraordinaire.
Serving an array of american childhood flavors and twists of the classics.
The cookbook: great introduction by Christina Tosi, mastermind behind the creations.
Easy to understand recipes and a (short) narrative to each.
Fun pictures.
And two recipes (slight variations) have made it onto the blog:
the cornflake crunch featured in this recipe
and the chocolate-chip-cornflake-marshmallow-cookies here.
...
Momofuku Milk Bar in New York City.
Aussergewöhnliche Bäckerei und Dessert Bar.
Sie servieren eine Auswahl an amerikanischen Nostalgiegeschmäckern und Variationen von den Klassikern.
Das Kochbuch: tolle Einleitung von Christina Tosi, das Genie hinter den Kreationen.
Die Rezepte sind einfach zu verstehen und eine (kurze) Erzählung geht jedem voran.
Tolle Bilder.
Und zwei Rezepte (mit kleinen Variationen) haben es auf den Blog geschafft:
das Cornflake Crunch in diesem Rezept
und diese Chocolate-Chip-Cornflake-Marshmallow-Cookies hier.