Some of my
friends are vegetarian, some are vegan, some gluten-free, and we all are into
exploring raw cuisine.
This is
actually the first raw sweet I’ve ever made (I’ve made raw date coconut balls since then, so watch the blog for that
as well!).
It’s super
easy, quick to make and extra flavorful.
And a smash
at the dinner I brought it too.
…
(Raw Vegan Gluten Free) Berry Crumble
750g mixed berries
(blueberries, raspberries, marionberries)
2 Tbsp. honey
150g pecans
50g vegan butter
2 Tbsp. honey
3 Tbsp. brown sugar
1/4 tsp. cinnamon
large pinch of sea salt
100g quick oats
Toss your berries gently
with the honey.
Fill into a cake pan.
For the topping, chop nuts
on a cutting board or food processor until they are finely chopped but not
ground.
Mix with all ingredients except for the oats.
Mix with all ingredients except for the oats.
Process or blend well.
Mix in the oats.
Crumble the topping onto
the berries.
…
Ich habe Freunde die Vegetarier sind, einige sind
vegan, manche Gluten-frei und wir sind alle interessiert die “rohe” Kueche zu
entdecken.
Das ist übrigens mein erstes rohes Süss (danach
folgten rohe Dattel Kokos Bällchen bald auf dem Blog zu finden!).
Es ist so einfach, schnell hergestellt und super
lecker.
Ich hab’s zu einem Abendessen mit Freunden
mitgebracht und es ist wie eine Bombe eingeschlagen.
…
(Roh
Vegan Gluten Frei) Beeren Crumble
750g gemischte
Beeren
(Blaubeeren,
Himbeeren, Brombeeren)
2 Esslöffel Honig
150g Pecannüsse
50g vegane
Margarine/ Butter
2 Essloeffel
Honig
3 Esslöffel brauner Zucker
1/4 Teelöffel Honig
grosse Prise
Fleur de Sel
100g schnellkochende
Haferflocken
Mische die
Beeren vorsichtig mit dem Honig.
Fuelle diese
in eine runde Kuchenform.
Für die
Streusel, hacke die Nuesse ziemlich fein, aber mahle sie nicht.
Mische alle
Zutaten ausser die Haferflocken.
Wenn alles
glatt ist, gebe die Haferflocken hinzu.
Sprenkel über die Beeren.