Wednesday, November 6, 2013

Salt'n'Straw.


This is Portland's favorite ice cream shop. 

It's farm-to-cone, all natural dairy from handpicked farms and suppliers, with the best local, sustainable and organic ingredients from Oregon.

Truth be told their ice cream is really, really good.
I fell in love with the sea salt ice cream with caramel ribbon. 
Other favorites of mine include the chocolate with gooey brownie pieces and the almond brittle with salted ganache ice cream.
They also had a special flavor for the Portland "Feast" food festival in September which was Hawaiian PB&J - chunks of peanut butter and pineapple jelly. 
Yum.

Some of the best ice creams I've ever eaten were in Paris, Salt'n'Straw certainly can compete.

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Das is Portland's Lieblingseisladen.

Sie schimpfen sich ´farm-to-cone´, also vom Bauernhof zur Waffel, sie benutzen natürliche Molkeprodukte von ausgesuchten Bauernhöfen und Unternehmen, mit den besten lokalen, nachhaltigen und bio Zutaten aus Oregon.

Ganz ehrlich, das Eis ist wirklich sehr, sehr gut. 
Ich habe mich in das Meersalz Eis verliebt das mit einem unglaublichen Karamell durchzogen ist.
Andere Favoriten sind Schokolade mit kletschigen Browniestückchen und karamellisierter Mandelbruch mit gesalzener Ganache Eiskreme. 
Sie hatten auch eine besondere Sorte für das `Feast` Essens Festival Ende September in Portland; Hawaiianisches Erdnussbutter und Marmeladen Eis - mit leckeren Erdnussbutterklumpen und Ananasgelee. 
Lecker.

Ich habe in Paris bisher das beste Eis gegessen, aber Salt´n´Straw kann definitiv mithalten. 


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2035 NE Alberta St
Portland, OR 97211

(also NW 23rd and SE Division)