Everybody who's ever been to the U.S. knows this classic.
But alas, Twinkies are no more.
Hostess Brands unfortunately stopped producing them last November.
So when my Mom told me that she found a supposedly good recipe online,
we tried it out.
And they were so yummy!
And so very close the original.
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Twinkies
makes 8 small loaf cakes
makes 8 small loaf cakes
150g sugar
135g flour
pinch of salt
1 tsp. baking powder
3 eggs
35ml milk
Filling:
50g butter, at room temperature
50g powdered sugar, sieved
100g Marshmallow Fluff
1/4 tsp. vanilla extract
1-2 Tbsp. milk
Preheat the oven to 175 degrees Celsius.
Mix together all dry ingredients.
Add eggs one at a time, stirring after each addition.
Add the milk and blend until the dough is smooth and pourable.
Pour into small loaf forms.
If you don't have any, you can use cupcake forms and make Twinkie cupcakes!
Bake for 20 minutes until the the Twinkies are ever so slightly browned.
Let cool.
Prepare the filling.
Beat the softened butter with the powdered sugar.
Add the Fluff and vanilla and beat until white in color.
If the filling is too stiff, add some of the milk.
Using a piping bag and a long tip, pipe the filling into the cooled loafs.
Enjoy!
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Preheat the oven to 175 degrees Celsius.
Mix together all dry ingredients.
Add eggs one at a time, stirring after each addition.
Add the milk and blend until the dough is smooth and pourable.
Pour into small loaf forms.
If you don't have any, you can use cupcake forms and make Twinkie cupcakes!
Bake for 20 minutes until the the Twinkies are ever so slightly browned.
Let cool.
Prepare the filling.
Beat the softened butter with the powdered sugar.
Add the Fluff and vanilla and beat until white in color.
If the filling is too stiff, add some of the milk.
Using a piping bag and a long tip, pipe the filling into the cooled loafs.
Enjoy!
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Jeder der schonmal in den USA war kennt diesen Klassiker.
Aber leider leider, gibt es keine Twinkies mehr.
Hostess Brands hat letzten November die Produktion eingestellt.
Als meine Mutter dann ein Rezept in Internet fand, haben wir es ausprobiert.
Und sie waren so lecker!
Und so unglaublich nah dran am Original.
...
Twinkies
für 8 kleine Kastenkuchen
150g Zucker
135g Mehl
Prise Salz
1 Teelöffel Backpulver
3 Eier
35ml Milch
Füllung:
50g Butter, Raumtemperatur
50g Puderzucker, gesiebt
100g Marshmallow Fluff
1/4 Teelöffel Vanille Extrakt
1-2 Eßlöffel Milch
Heize den Ofen auf 175 Grad Celsius vor.
Mische alle Trockenzutaten.
Füge die Eier nach und nach hinzu, verrühre alles gut nach jedem zusätzlichen Ei.
Füge nun die Milch hinzu und vermische den Teig bis dieser glatt und zähflüssig ist.
Giesse ihn in die Kastenförmchen.
Falls du keine hast, kannst du auch Cupcake Förmchen benutzen und Twinkie Cupcakes machen!
Backe die Twinkies für 20 Minuten bis diese ganz leicht gebräunt sind.
Lasse sie auskühlen.
Bereite die Füllung vor:
Schlage die wachs-weiche Butter zusammen mit dem Puderzucker auf.
Füge das Fluff und die Vanille hinzu und schlage alles weiss und locker auf.
Falls die Füllung noch zu fest ist, gebe etwas von der Milch hinzu.
Fülle die Twinkies mit Hilfe eine Spritzbeutels und einer "Berliner" Tülle mit einer länglichen Staböffnung.
Guten'!