so dense.
so much chocolate.
so rich.
the hardened sugar curst gives away to
an inside:
full of fudge
full of stickiness.
pure tastes.
pure dark cocoa.
pure pleasure.
...
i swear, if your tummy could take in this whole cake,
you would eat it all.
up to the last crumbs,
licking your smudged fingers afterwards.
this is the epitome of chocolate desserts.
yet so simple.
...
gâteau au chocolat fondant
so much chocolate.
so rich.
the hardened sugar curst gives away to
an inside:
full of fudge
full of stickiness.
pure tastes.
pure dark cocoa.
pure pleasure.
...
i swear, if your tummy could take in this whole cake,
you would eat it all.
up to the last crumbs,
licking your smudged fingers afterwards.
this is the epitome of chocolate desserts.
yet so simple.
...
gâteau au chocolat fondant
for one tarte, 20/22 cm in diameter
check out the recipe here
follow the instructions.
you may add a tbsp of flour, that helps the consistency, but does not take away any of the pure chocolate goodness.
and add 1 tbsp vanilla extract or the seeds of a vanilla bean.
check out the recipe here
follow the instructions.
you may add a tbsp of flour, that helps the consistency, but does not take away any of the pure chocolate goodness.
and add 1 tbsp vanilla extract or the seeds of a vanilla bean.
and only bake for 20 minutes (soft consistency), or 25-30 minutes (cakey consistency).
...
...
so dicht.
so viel schokolade.
so dekadent.
die gehärtete zuckerkruste gibt
dem inneren nach:
voller fudge
voll von klebrigkeit.
purer geschmack.
purer dunkler kakao.
purer genuss.
...
ich schwöre, wenn dein bauch den ganzen kuchen aufnehmen könnte,
würdest du ihn komplett aufessen.
bis zu den letzten krümeln,
leckst du deine beschmierten finger am ende.
das ist der inbegriff von schokoladen desserts.
und doch so simple.
...
gâteau au chocolat fondant
so viel schokolade.
so dekadent.
die gehärtete zuckerkruste gibt
dem inneren nach:
voller fudge
voll von klebrigkeit.
purer geschmack.
purer dunkler kakao.
purer genuss.
...
ich schwöre, wenn dein bauch den ganzen kuchen aufnehmen könnte,
würdest du ihn komplett aufessen.
bis zu den letzten krümeln,
leckst du deine beschmierten finger am ende.
das ist der inbegriff von schokoladen desserts.
und doch so simple.
...
gâteau au chocolat fondant
folge der anleitung.
und backe nur 20 minuten (weiche konsistenz), oder 25-30 minuten (kuchen ähnliche konsistenz).
und backe nur 20 minuten (weiche konsistenz), oder 25-30 minuten (kuchen ähnliche konsistenz).
...
please don't forget to vote for me for the brigitte food blog award
hierbitte vergesst nicht für mich bei dem brigitte food blog award zu stimmen
hier