- fleur du poirier -

Thursday, March 31, 2011

"zwischenprüfung" pastry exam // examen de pâtisserie







 



Sunday, March 27, 2011

fruit cake and farm cakes 2 (chocolate cupcakes with cream cheese filling) // gâteau aux fruits et "farm cakes" (cupcakes au chocolat avec fromage à la crème)





german chocolate cake with pecan coconut frosting // gâteau allemand au chocolat avec une glaçage noix de coco et noix de pécan




cheesecake cherry brownies // brownies au fromage à la crème et cerises



Saturday, March 26, 2011

pastry workshop 2: marzipan figures // chiffres de massepain




Thursday, March 24, 2011

pastry workshop 2 : chocolate decor // décor en chocolat








pastry workshop 2 : vanilla and rasberry ice cream // crème glacée à la vanille et framboise








Wednesday, March 23, 2011

pastry workshop 2: "krusten pralinen" crust praline with rasberry liquer, honey-caramel pralines, orange-marzipan pralines, nougat pralines and nutmeg canache pralines // praliné croûte avec liqueur de framboise, praliné miel-caramel, massepain orange praliné, praliné au nougat et ganache au muscat


























 

 
‹
›
Home
View web version
Powered by Blogger.